За повече информация 
0888127905

Превърнете любовта към белгийския шоколад в успешен бизнес!

В живота на Leonidas страстта към шоколада и към бизнеса вървят ръка за ръка. Готови ли сте да се присъедините към нас? Вие също можете да отворите магазин за шоколад Leonidas и да се насладите на предприемаческа независимост, като същевременно имате зад гърба си утвърдения имидж на марка с над 110-годишна история!

Ние сме номер 1 в света на шоколадa

Което означава, че нашият успех ще стане и ваш. С история от над 110 години, марката Leonidas е номер 1 в света, по продажба на качествен белгийски шоколад. В момента имаме повече от 100 разновидности пралини, продавани в повече от 1400 магазина по целия свят.

Разполагаме с над 100 вида пралини

Още от първите си творения през 1913 година, рецептата за успех на компанията Leonidas се основава на перфектната свежест. Днес същата свежест е в основата на над 100 разновидности белгийски шоколадови пралини, приготвени единствено със 100% чисто какаово масло. Всички шоколади Leonidas в света се доставят от една фабрика - в Белгия, Брюксел, като по този начин се гарантира едно и също качество и свежест, навсякъде по света.

Успехът на Leonidas в България

Леонидас е единственият шоколатиер в България, който предлага над 50 вида подаръчни опаковки - от стандартни до лимитирани емисии. Цялата гама шоколадови продукти е произведена в Белгия от селектирани естествени съставки. В България сме от 7 години - в София и в Пловдив. Нашата мисия, подобно на вдъхновителя на марката - Леонидас Кестекидес, е да продължим да разпръскваме щастие по света. “Искаме да отворим магазини за шоколад във Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Благоевград и други малки и големи градове в страната.“

Търсим партньори с предприемачески дух? Ако сте сред тях, дайте ни знак днес! 🙂

Реализация на франчайза Leonidas в България

При предоставяне на франчайз на Leonidas не се начислява такса, нито при влизане в мрежата, нито по време на дейността, за разлика от обикновената франчайз система при други брандове.

Първоначална инвестиция

Разходите са свързани със създаването на магазин за шоколад, осигуряването на подходяща локация - в търговски център или централна улица и осигряване на стоковия фонд.

Надграждане

От вас ще се изисква да следвате насоките на Leonidas за създаването на физическия магазин. 3D на проекта е съобразен с изискванията за визия на Leonidas Белгия, а мебелите се произвеждат на местно ниво.

Франчайз концепции

Франчайзополучателят може да избере да отвори магазин за шоколад, посветен на продажбата на шоколад или на концепцията Leonidas Chocolate & Coffee (LCC), която интегрира както продажбата на пралини, така и на други продукти: сладолед, кафе/горещ шоколад, напитки Leonidas (рецепти за пралини трансформирани в напитки), което е допълнително предимство за франчайзополучателя.

Кого търсим?

Някой, който знае как да съчетае страстта към шоколада и бизнеса в печеливша комбинация, наследявайки безупречната репутация на марка с над 110-годишна традиция.

  • Някой с предприемачески дух
  • Някой, готов да се включи в управлението на бизнеса
  • Някой отворен към нови неща, с дългосрочна визия

Какво предлагаме?

Екипът на Leonidas, съставен от мотивирани и добре обучени професионалисти, ще бъде винаги с Вас по време на реализирането и развитието на бизнеса.

  • Стъпка по стъпка ръководство за стартиране
  • Обучение за трансфер на ноу-хау
  • Маркетингови материали и подкрепа за промоция и PR стратегии

Заинтересовани ли сте? Свържете се с нас!

Не се притеснявайте да се свържете с нас за всякакви въпроси, които имате. Ще обясним подробно подробностите за партньорството с една от най-водещите марки за шоколад в света!

Телефон: +359 888 127 905

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки