За повече информация 
0895724399

Зад кулисите или – за майсторите на шоколада

Jul/29/2021

Зад кулисите или – за майсторите на шоколада

Даниел Сталаерт, Джералд Де Бранд и Суад Ел Маслухи мислят само за едно: шоколад. Едва ли е изненадващо, тъй като нашите майстори на шоколада са напълно посветени на своята страст.

В своята работилница, тези трима художници неуморно търсят качествени съставки, съвременни вкусове и неустоими комбинации, за да създадат неповторими шоколадови бонбони за всички.

Истинско какаово масло и най-чисти съставки – това е тайната на неповторимия Leonidas вкус. Искате ли да знаете какво се крие зад всяко приказно творение? Каним ви да се запознаете с Даниел, Джералд и Суад!

Кариерата на Суад Ел Маслухи първоначално няма нищо общо с шоколада. Тя работи с компютри, а страстта си към какаовото изкушение открива по време на посещение в Париж. Тя прекарва четири години, изучавайки сладкарството.

Даниел Сталарт е запален по шоколада от детството си. Най-голямата му мечта още от малък, е да се превърне в майстор шоколатиер. На 13-годишна възраст той прави първите си стъпки чрез обучение в CERIA, престижна школа за шоколадови изделия в Брюксел. След като успешно завършва петгодишен курс, той заминава на стаж във Витамер, известна компания  за производство на шоколад в сърцето на Брюксел.

След като работи в Neuhaus и Corné Port-Royal, Даниел намира своето място в компанията Leonidas, където продължава да усъвършенства страстта си. Като майстор шоколатиер той тества най-изисканите вкусови комбинации, създавайки различни и неповторими шоколадови бонбони.

Жералд Де Бранд не е мислил за нищо друго освен шоколад от десетия си рожден ден. На 12-годишна възраст този неустоим стремеж го кара да започне шестгодишен курс на обучение в училището за спорт и хотелиерство на Wemmel. Там той е награден с диплома за хлебни, сладкарски и шоколадови изделия. След като завършва обучението си, Джералд научава триковете на занаята в Белгия. Четири години по-късно,  прекарва времето си в Neuhaus, а след това в Corné Port-Royal. След това се присъединява към семейството на Leonidas, където креативността му с невероятни творения се развихря всеки ден.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Общи

Общи

Зад кулисите или – за майсторите на шоколада

Зад кулисите или – за майсторите на шоколада

Даниел Сталаерт, Джералд Де Бранд и Суад Ел Маслухи мислят само за едно: шоколад. Едва ли е изненадващо, тъй като нашите майстори на шоколада са напълно по Даниел Сталаерт, Джералд Де Бранд и Суад Ел Маслухи мислят само за едно: шоколад. Едва ли е изненадващо, тъй като нашите майстори на шоколада са напълно по 2021-07-29T20:24:57+03:00 Зад кулисите или – за майсторите на шоколада

<p>Даниел Сталаерт, Джералд Де Бранд и Суад Ел Маслухи мислят само за едно: шоколад. Едва ли е изненадващо, тъй като нашите майстори на шоколада са напълно посветени на своята страст.</p> <p>В своята работилница,&nbsp;тези трима художници неуморно търсят качествени съставки, съвременни вкусове и&nbsp;неустоими&nbsp;комбинации, за да създадат неповторими шоколадови бонбони за всички.</p> <p>Истинско&nbsp;какаово масло и най-чисти съставки&nbsp;&ndash; това е тайната на неповторимия&nbsp;Leonidas&nbsp;вкус.&nbsp;Искате ли да знаете какво се крие зад всяко приказно творение? Каним ви да се запознаете с Даниел, Джералд и Суад!</p> <p>Кариерата на Суад Ел Маслухи първоначално няма нищо общо с шоколада.&nbsp;Тя&nbsp;работи с компютри,&nbsp;а страстта си към какаовото изкушение открива&nbsp;по време на посещение в Париж. Тя прекарва четири години, изучавайки сладкарството.</p> <p>Даниел Сталарт е запален по шоколада от детството си. Най-голямата му мечта още от&nbsp;малък,&nbsp;е да се превърне в майстор шоколатиер. На 13-годишна възраст той прави първите си стъпки чрез обучение в CERIA, престижна школа&nbsp;за шоколадови изделия в Брюксел. След като успешно завършва петгодишен курс, той заминава на стаж във Витамер, известна компания&nbsp;&nbsp;за производство на шоколад&nbsp;в сърцето на Брюксел.</p> <p>След като работи в Neuhaus и Corn&eacute; Port-Royal, Даниел намира своето място в&nbsp;компанията&nbsp;Leonidas, където продължава да усъвършенства страстта си. Като майстор шоколатиер той тества най-изисканите вкусови комбинации, създавайки&nbsp;различни и неповторими&nbsp;шоколадови бонбони.</p> <p>Жералд Де Бранд не е мислил за нищо друго освен шоколад от десетия си рожден ден. На 12-годишна възраст този неустоим стремеж го кара да започне шестгодишен курс на обучение в училището за спорт и хотелиерство на Wemmel. Там той е награден с диплома за хлебни, сладкарски и шоколадови изделия. След като завършва обучението си, Джералд научава триковете на занаята в Белгия. Четири години по-късно,&nbsp;&nbsp;прекарва времето си в Neuhaus, а след това в Corn&eacute; Port-Royal. След това се присъединява към&nbsp;семейството на&nbsp;Leonidas, където&nbsp;креативността му с&nbsp;невероятни творения&nbsp;се развихря&nbsp;всеки ден.</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки