За повече информация 
0895724399

Leonidas в кралския дворец!

Jun/18/2021

Leonidas в кралския дворец!

Белгийското кралско семейство е запленено от качествата на нашите шоколади и от 2013 г. Leonidas е сертифициран доставчик на шоколад за кралския двор. На 15 ноември 2013 г. белгийският крал Филип обявява списък със сертифицираните дистрибутори, сред които и Leonidas. Това е поредно доказателство от най-високо ниво за качествата на предлаганите шоколади, които от 1913 г. следват ценностите на основателя на марката - Леонидас Кестекидес. А именно - свежест, качество, широка гама  и достъпност. 

Шоколадите Leonidas са за всеки - за теб, за твоето семейство, за колегите, за приятелите, дори и за кралските семейства!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Общи

Общи

Leonidas в кралския дворец!

Leonidas в кралския дворец!

Белгийското кралско семейство е запленено от качествата на нашите шоколади и от 2013 г. Leonidas е сертифициран доставчик на шоколад за кралския двор. На 1 Белгийското кралско семейство е запленено от качествата на нашите шоколади и от 2013 г. Leonidas е сертифициран доставчик на шоколад за кралския двор. На 1 2021-06-28T12:42:13+03:00 Leonidas в кралския дворец!

<p><span style="font-weight: 400;">Белгийското кралско семейство е запленено от качествата на нашите шоколади и от 2013 г. Leonidas е сертифициран доставчик на шоколад за кралския двор. На 15 ноември 2013 г. белгийският крал Филип обявява списък със сертифицираните дистрибутори, сред които и Leonidas. Това е поредно доказателство от най-високо ниво за качествата на предлаганите шоколади, които от 1913 г. следват ценностите на основателя на марката - Леонидас Кестекидес. А именно - свежест, качество, широка гама&nbsp; и достъпност.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Шоколадите Leonidas са за всеки - за теб, за твоето семейство, за колегите, за приятелите, дори и за кралските семейства!</span></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки